Skip to main content

DYNAMISCHE ELEGANTIE DIE ZICH AANPAST AAN DE AMBIANCE, FLUISTERSTIL!

Een warmtepomp maakt het mogelijk om uw gehele woning te verwarmen zonder gas te gebruiken, dit maakt een gasaansluiting overbodig. Warmte voor (vloer-) verwarming en warm tapwater worden geleverd door de pomp.

Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om in de warmtebehoefte te voorzien.

Kortom bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u en wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken, neem dan contact op met ons: info@akoert.nl of bel 06 20 43 19 23

WERKING VAN DE WARMTEPOMP

De warmtepomp heeft een bron nodig. Bij de Lucht- waterpomp is dat de buitenlucht. Met een systeem dat lijkt op een omgekeerde koelkastmotor wordt deze warmte omgezet tot een bruikbare temperatuur. Met weinig stroom verkrijgt u zo een grotere hoeveelheid warmte.

De eerste stappen voordat u overgaat op een warmtepomp:
De werking van een warmtepomp is het beste bij een goed geïsoleerde woning. Zorg voor goede isolatie!

Voor een optimale werking is vloer- en/of een ander lage temperatuurverwarmingssysteem nodig. Ook hiervoor kan u bij ons terecht.
De benodigde elektriciteit kan prima met behulp van zonnepanelen opgewekt worden. Zo wordt uw woning nog duurzamer.

Daarnaast is het ook handig om te kijken naar Led verlichting. Op deze manier kan u eenvoudig nog meer besparen.

Ook in dit jaar zijn er mogelijkheden om subsidie te krijgen. De hoogte van de isde subsidie hangt af van het type dat u kiest.

(Voor meer informatie isde subsidie kunt u hier terecht.)

U HEEFT BIJ ONS KEUZE UIT VERSCHILLENDE LEVERANCIERS, ZO ZORGEN WE DAT WE U ALTIJD EEN PASSENDE AANBIEDING KUNNEN DOEN.

WOLF

Met slechts < 35dB(A) ligt het geluidsniveau van het CHA-monoblock lager dan het geluid van een regenbui.

Kenmerkend voor de CHA-warmtepomp is de unieke combinatie van het tijdloze design, de hoogwaardige materialen, de nauwkeurige afwerking en de discrete kleuren.

Het CHA-monoblock is opvallend onopvallend en past met zijn kleur en vorm bij vrijwel elk exterieur. Met WOLF verwarmt en koelt u op een milieuvriendelijke en efficiënte manier, uiteraard geheel in stijl.

Voor meer informatie kunt u hier terecht op

Remeha

Compact en zeer zuinige warmtepomp geschikt voor zowel koelen als verwarmen. De Remeha Mercuria is een compacte elektrische warmtepomp. In dit geval wordt de warmtepomp gekoppeld met de al hangende cv-ketel.

De Remeha Mercuria is leverbaar in van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en driefase uitvoering. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij een lage buitentemperatuur kan de warmtepomp elektrisch of, in het geval van een hybride uitvoering, met een cv-ketel worden bijverwarmd én kan de warmtepomp de ruimte optioneel ook koelen.

Voor meer informatie kunt u hier terecht op