DYNAMISCHE ELEGANTIE DIE ZICH AANPAST AAN DE AMBIANCE, FLUISTERSTIL!

Een warmtepomp maakt het mogelijk om uw gehele woning te verwarmen zonder gas te gebruiken, dit maakt een gasaansluiting overbodig. Warmte voor (vloer-) verwarming en warm tapwater worden geleverd door de pomp.

Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om in de warmtebehoefte te voorzien.

Kortom bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u en wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken, neem dan contact op met ons: info@akoert.nl of bel 06 20 43 19 23

WERKING VAN DE WARMTEPOMP

De warmtepomp heeft een bron nodig. Bij de Lucht- waterpomp is dat de buitenlucht. Met een systeem dat lijkt op een omgekeerde koelkastmotor wordt deze warmte omgezet tot een bruikbare temperatuur. Met weinig stroom verkrijgt u zo een grotere hoeveelheid warmte.

De eerste stappen voordat u overgaat op een warmtepomp:
De werking van een warmtepomp is het beste bij een goed geïsoleerde woning. Zorg voor goede isolatie!

Voor een optimale werking is vloer- en/of een ander lage temperatuurverwarmingssysteem nodig. Ook hiervoor kan u bij ons terecht.
De benodigde elektriciteit kan prima met behulp van zonnepanelen opgewekt worden. Zo wordt uw woning nog duurzamer.

Daarnaast is het ook handig om te kijken naar Led verlichting. Op deze manier kan u eenvoudig nog meer besparen.

Ook in 2018 is er een mogelijkheid om subsidie te krijgen. De hoogte hangt af van het type dat u kiest.

(Voor meer informatie kunt u hier terecht.)

U HEEFT BIJ ONS KEUZE UIT VERSCHILLENDE LEVERANCIERS, ZO ZORGEN WE DAT WE U ALTIJD EEN PASSENDE AANBIEDING KUNNEN DOEN.

REMKO warmtepompen

Duitsland is een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Combineer dit met Duitse ingenieurs die staan voor kwaliteit en degelijkheid. REMKO biedt voor een verrassend scherpe prijs een hoge kwaliteit.

Voor meer informatie kan u terecht op: www.remko.de of hier.

Nefit

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water
Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.
https://www.nefit.nl/consument/producten/categorieoverzicht_453